Hoe krijg ik mijn ex-vriend terug nadat de relatie over is?

Een vraag die je jezelf misschien stelt is, hoe krijg ik mijn ex-vriend terug. Het hele gedoe rondom daten heeft diepte- en hoogtepunten, en de meeste dieptepunten zijn het resultaat van onbegrip. Dus als je erachter probeert te komen wat er precies mis is gegaan tussen jullie, zijn hier wat aanwijzingen over hoe mannen dingen verkeerd opvatten en daarna wegvluchten.

Veel mannen vluchten weg voor een reden die tegen je intuïtie ingaat. Als je te hard je best doet je vriend te bedienen, elke behoefte voorzien, kom je in zijn ogen over als een voetenveeg. Het idee is dat je trouw blijft aan jezelf, en hoe je jezelf presenteert. Daarmee bedoelen we niet dat je dominant moet zijn, maar je moet een  gerespecteerd  persoon zijn als je je ex terug wilt. Mannen worden graag goed behandeld, maar ze vallen op vrouwen die voor zichzelf kunnen opkomen.

Nog iets wat hem afschrikt is teveel praten over je ex. Mannen zijn competitief als het op daten aankomt. Ze zien de andere mannen als eventuele tegenstanders in de strijd, dus als je andere mannen in je leven noemt, gaan ze zichzelf aan hen meten. Ook hiermee wordt niet bedoeld dat je helemaal niets moet zeggen. Achtergrond en persoonlijke historie zijn belangrijk. Je kan best vertellen dat je op de middelbare school een vriend hebt gehad. Ook vertellen dat hij voetballer was, dat hij 20 prijzen heeft gewonnen en waar zijn tattoo’s zitten, is gewoon teveel. Veel vertellen over één ex kweekt het idee dat je nog steeds gevoelens voor hem hebt, of als het allemaal negatieve dingen zijn gaat je vriend zichzelf analyseren aan de hand van jouw ex.

Zaken als gedrag, in het bijzonder je te uitdagend gedragen, zal niet in je voordeel werken. Het beste is je gedragen als een dame, meisjesachtig gedrag. Te sletterig is natuurlijk nooit goed, maar jongensachtig schept ook weer andere verwachtingen. Je moet vrouwelijk zijn, conservatief en iemand die niet goedkoop is, maar ook niet intimiderend.

Hem onder druk zitten is ook een afknapper. Dit houdt ook in hem laten verklaren wat zijn rol was in de relatie en vertellen hoe hij zich voelt. Mannen houden er niet van als hun gevoelens open en bloot op tafel liggen, en als blijkt dat hij iets verkeerd heeft gedaan slaat hij op de vlucht.

Waar ze ook voor vluchten, is als je gaat proberen hem te veranderen. Dat lukt toch niet. Mannen willen dat je hen wilt om hem, dus als je hem wilt veranderen denk hij dat er iets serieus mis is met hem. Als er niks mis met hem is, zal je poging hem te doen veranderen een deuk voor zijn ego betekenen en hij kan zichzelf dan niet meer zijn. Laat hem gewoon zichzelf zijn. Als je dat niet aanstaat, vind dan iemand anders.

Niemand is perfect en geen relatie is perfect, maar als er achter probeert te komen of je je vriend nog terug kan krijgen, zijn dit tips om hem in ieder geval niet weg te jagen.

Meer informatie vind je in mijn boek “Terug Bij Mijn Ex” welke je hier zonder risico kunt proberen!

31 Responses to “Hoe krijg ik mijn ex-vriend terug nadat de relatie over is?”

 1. Wow, goede informatie bedankt!

 2. Hallo Jay,
  Het klopt wat je zegt, heb al vanaf september je boek. Wel gelezen, maar nog niet optimaal gebruikt.
  Ga vanaf vandaag ermee beginnen en dat is het moeilijkste 30dagen geen contact : (

 3. Wow, 30dagen geen contact is inderdaad echt wel lang. Ben je er zeker van dat je daar geen slecht aandoet?

 4. Dat is nooit zeker en hangt toch wel van de situatie af.
  Je zou het is kunnen testen 😉

  Na 21 dagen is het “gemist” bij een ex partner het grootst en heb je de meeste kans
  op een goede response als je je ex belt voor een afspraak.

  Je ex gaat zich in een periode van stilte van jouw kant, de relatie met jou romantiseren,
  en ziet alleen nog de goede zaken van de relatie en niet meer de slechte kanten, ook zal je
  ex zich gaan afvragen waarom hij of zij niks meer hoort, ben je er al overheen? heb je een ander?
  Allemaal dingen die kunnen helpen in het proces, maar nogmaals ook al zie ik veel dezelfde patronen
  elke situatie is toch weer een beetje anders en het is nooit zeker!

  Veel succes!

 5. ik heb 1 keer met me ex gedate na 30 dagen.
  Het was leuk en voelde goed. Na een week heb ik gevraagd of hij bij me wilt eten. helaas moest op verjaardag bij zijn beste vriend. Daarna heb ik ook niets meer van me laten horen. Was teleur gesteld..
  nu durf ik niet meer….

 6. Mijn ex zegt dat hij niet meer van me houdt..
  Het is nu 1 week uit.. En ik mis hem nog steeds..
  Maar ik denk niet dat het nog goed komt tussen ons.. omdat hij echt niet meer van me houdt..
  Hij zegt ook dat hij me eigenlijk helemaal niet mist..
  We hebben geen contact meer..
  ik heb hem afgelopen woensdag nog wel gezien..

  Denkt u echt dat dit nog goed zal kunnen komen?
  Ik ben nog jong.. en hij ook wil.. wil hem niets opleggen!
  en hem al helemaal niet ongelukkig maken..

 7. HI Jay,

  Hier een noodkreet van mij. Mijn ex en ik hebben toen we 16 jaar oud waren een soort van “relatie”gehad voor paar maanden. Daarna elkaar uit het oog verloren.

  Na 16 jaar hebben we elkar weer gevonden doo rtoedoen van mij,. Was benieuwd hoe het met hem ging en heb zijn telefoonnummer gezocht op internet.
  We kwamen dus weer in contact. Ik had een relatie achter de rug en 1 zoon. Hij heeft geen serieuze relaties achter de rug. We spraken af en waren gelijk weer gek op elkaar. De eerst 4 jaar waren zo leuk en gezellig. Ook de klik was er gelijk met mijn zoon.
  nU heeft hij 1 maand geleden onze relatie verbroken. Ik heb het niet aan zien komen. Er waren wel irritaties, maar dit kwam doordat ik overspannen was tegen burn out zat. En nu blijkt dat hij dus ook een burnout heeft en er dieper in zit dan dat ik dat had, Integendeel op het moment dat ik weer mezelf werd heeft hij de omslag gemaakt van ik trek dit niet meer. Hij heeft veel stress aan zijn hoofd met zijn bedrijf. Hij zei dat hij he heeft geprobeerd en geprobeerd en geprobeerd. Dat hij op gegeven moment op punt is gekomen dat hij nu met zijn verstand moe denken en niet met zijn hart. Hij zegt nog van mijn te houden . Dat zijn gevoelens niet zo maar weg zijn.
  Hij is iemand die altijd iedereen wil pleasen en tevreden wil houden ten koste van zichzelf. Hij is daar moe van en wil graag weer zijn oude ik terugvinden. Hij is niet meer happy met zichzelf. Hij is ook iemand die erg hard voor zichzelf is en alleen maar kijkt naar wta hij niet heeft bereikt i.p.v. dat hij kijkt naar wat hij wel heeft bereikt.

  Maar dus voor mijn gevoel heeft hij van de 1 op andere dag deze beslissing genomen terwijl hij zegt dat di tde afgelopen 2 jaar zo was. Ik was zo met mezelf bezig dat ik de siganlen va nburnout niet heb gezien. Hij kwma naast de stress met zijn bedrijf niet met plezier naar huis niet wetende wat hij weer over zich heen zu krijgen van mij. en zo kan ik doorgaan.

  Ik houd nog waanzinnig veel van hem. Hij zegt ook dat hij van mij houd. Ho emoet ik hem terug winnen? Ik wil hem laten zien dat ik de afgelopen 2 jaar niet de persoon was die hij hefet leren kennen. Hij heeft het steeds maar over de afgelopen 2 jaar.Terwijl de mooie tijdne daarvoor waren. Waarom denkt hij niet daaraan. Hij zegt dat hij rust moet om zichzelf te worden.

  Ik ben door de smeekfase geweest, de huilfase etc. Nu ben ik in de fase dat ik doe alsof het goed gaat terwijl ik kapot ga van binnen. Ik sms hem zo goed als niet, bel hem zo min mogelijk. We hebben wel contact maar laat dat meer vanuit hem komen.
  Ik vind het allemaal zo tegenstrijdig. Weet niet meer hoe dit aan te pakken. Dit is nu al bijna 5 weken zo en mijn pijn is nog steeds heftig. Help

 8. Nog ff reactie naar aanleiding van mijn stukje. Excuses voor mijn taalfouten. Was zo snel aan het typen en heb mijn stukje verzonden i.p.v. eerst even alles na te lezen op fouten.

  MVG Vannie

 9. hey,ik ben net 2weken uit elkaar met mijn ex,we waren zaterdag 4maand en ik hou nog van haar,nouja,ik had het uitgemaakt,maar het was niet echt zo bedoeld.
  ik ben nu 2weken nie aan het lachen,spelen en fun hebben met vrienden,ik mis ze erg voor dood.
  op school kijkt ze de heletijd naar mij,als ik op een bankje zit of bij haar komt omdat er andere vriendinnen erby zijn.
  als ik bij haar ben,dan hou ze haar hoofd naar beneden een beetje,de vraag is wil ze mij nog?
  wil je mij helpen?
  mail me alstublieft naar dit:
  christophe.kfc@hotmail.com
  dank u

 10. ik ben nu ongeveer 1 week uit elkaar met mijn ex we hebben samen een zoontje van 19 maanden maar vermts dat mijn ex en grote drugsverslaving had zijn we uitelkaar gegaan met als gevolg dat ik nu alleen voor ons zoontje moet zorgen het huishouden doen en gaan werken ik heb geen tijd meer voor mezelf… ik voel me zo rot want mijn ex wilt niks meer met mij of ons zoontje te maken hebben hij heeft nu al en nieuwe vriendin en ik probeer het thuis draaiende te houden maar het is zo moeilijk ik hou zoveel van hem
  kan iemand mij raad geven over want ik moet doen

 11. Hi,

  Het is nu 3 weken uit met mijn ex.
  Zij heeft het uit gemaakt, omdat het allemaal te snel ging en ze rust en tijd nodig had.
  Ze spreekt me aan op msn en smst me dat ze me mist en bij me wilt zijn. maar dat ze het niet durft, niet nu.
  ik weet niet meer wat ik moet doen. wel contact zoeken of juist niet? het van haar laten afhangen? moet ik mijn gevoel naar haar uitspreken. want ik wil haar heel graag terug!

 12. Je kunt aangeven dat het jou ook beter lijkt om er even mee te wachten, dat het allemaal te snel is gegaan. Geef haar gelijk en ga mee met haar standpunt.
  Dit zal haar op haar gemak stellen en de “druk” is er nu vanaf. Nu zal ze zelf een afspraakje met je gaan maken om het bij te praten.
  Maar let op, kom niet needy over!

  Veel succes en lees mijn blog nog even door voor meer tips!

 13. Jay,

  ik heb je boek in enige tijd geleden gekocht en gedaan wat je zei. Ondanks het niet hebben van contact 30 dagen en daarna langzaam contact openemen zijn we toen niet bijelkaar gekomen. Totdat hij na ruim een maand na ons laatste gesprek opeens contact ging opnemen. Het begon met sms’en en daarna mailen. Hij wilde erop terugkomen. Ik heb even gewacht met antwoorden en uiteindelijk na 4 dagen eerste contact gehad, daarna na 2 dagen weer gereageerd en weer 2 dagen later afgesproken. Hij wilde me terug en wilde eraan werken. Het ging goed en we waren gelukkig. Helaas maar 7 weken. Hij ging weer twijfelen, miste spanning in de zin van andere vrouwen leren kennen we hebben erover gesproken. We hebben elkaar daarna 10 dagen niet gezien ivm vakantie en toen hij terug was maakte hij het uit. 5 dagen later had hij een ander met wie hij nu al bijna 2 maanden samen is. Hij wilde vrienden blijven zoals vroeger (we kennen elkaar al 16 jaar), maar ik ben bang dat hij iedere keer mij terug wil. Wat moet ik hier mee. Hebben nu al bijna 2 weken elkaar niet gesproken.

 14. Mijn ex en ik zijn iets meer dan 3j uit elkaar. We zijn alle 2 getrouwd, en hebben alle 2 een kindje.
  Overlaatst kwamen we elkaar tegen, hebben toffe babbel gehad, en een paar keer afgesproken.
  We voelen ons weer goed bij elkaar.
  Ik weet niet meer wat te doen.

 15. hallo
  ik heb net een relatie van 6 jaar achter de rug
  en we hadden net een huis gekocht een week van te voren maakte ze het uit ze zei tegen mij dat ze geen gevoelens meer voor me had en dat kwam hard aan
  ze stuurde me die zondag een smsje sorry heb geen gevoelens meer voor je (vaag)
  die maandag hadden we een gesprek met elkaar en met haar moeder ( dom?) ze zei tegen mij dat de deur op een kier stond en dat wie die donderdag veder moesten praten dus ik had vanaf die zondag niks meer gegeten en nouwlijks gedronken dus ben die donderdag naar haar toe gegaan en heb alles verkeerd gedaan wat maar bestaat dat ze me nog 1 kans moest geven en dat ik het nu pas inz8 hoeveel ze betekende voor mij en toen maar ze bleef bij haar besluit dus ben down gegaan voor haar neus kreeg een hyperventilatie aanval en ben naar het ziekenhuis afgevoerd en we hebben daarna nog wel contact gehad vanwege het huis heb ook 1 dag geholpen met verbouwen maar voelde niet goed iedereen pakte het werk uit mij handen dus ben maar weg gegaan ik heb nu vanaf zaterdag geen contact meer gehad is er nog een kans dat het goed zou kunnen komen want ik hoor niks meer van haar maar ze verbouwt wel even het huis zonder afspraken enzo terwijl dat huis ook van mij is
  iemand ervaaring hier mee gr marijn

 16. hoi hoi!

  ik heb ook je boek gekocht en al helemaal doorgelezen alleen twijfel ik ergens over.
  ik leerde mijn ex vriend kennen in mei en kregen iets in juni helaas moest hij in juli 4 maand naar China, in die tijd hebben we paar keer ruzie gehad omdat ik zo onzeker was maar dat hebben we achter ons gelaten.
  4 November was de dag hij kwam thuis en het was echt super , daarna heb ik hem nog 3x gezien en toen was het opeens uit. hij ziet me meer als goede vriendin en vind dat we opeens te veel verschillen en hij zei dat hij pas is gaan twijfelen toen hij terug was uit china.
  hij wil wel vrienden blijven.
  maak ik nu nog steeds een kans om hem weer terug te winnen?

 17. Hoi sanne,

  Mail me even op jay@terugbijmijnex.nl dan kan ik je beter helpen!

 18. heej
  ik had een hele lieve vriend we hielden echt ontzettend veel van elkaar. Opgegeven moment waren we zoveel bij elkaar dat ik niet meer zonder hem kon. Telkens als hij bij zijn vrienden was dan stuurde ik hem honderde smsjes. Hij zij dat ik dat niet meer moest doen maar ik wilde niet luisteren. 2 weken hebben we knallende ruzie gehad maar de ene dag ging het heel goed en de andere dag dan was het weer fout. het was op een donderdag dat ik weer eens bij hem thuis was hij zij wel honderd keer dat hij van mij hield en dat hij mij niet meer kwijt wilde en dat hij mij gemist had. Dat weekend ging hij naar zijn broer hij was speciaal voor mij gestopt met roken. Toen ik hem maandag weer op school zag zat hij alleen maar op me te vitten maar ik had niets gedaan want ik had hem het hele weekend niet gebeld en gesmst. Ook zij hij dat hij weer aan het roken was. En die zelfde week had hij het uitgemaakt. Hij zij dat hij nog wel verliefd op me was maar niet meer zo erg als in het begin. En dat we misschien na een hele lange tijd weer bij elkaar konden komen. Wat moet ik doen ik wil hem terug

  xx

 19. Anoniempje! Bedankt voor je comment! Ik begrijp je verhaal, heel veel mensen gedragen zich zo obsessief in een relatie! Het komt er eigenlijk op neer dat je erg bang was om hem kwijt te raken en kijk nu eens waar dat je heeft gebracht.

  Het beste is om nu het tegenovergestelde te laten zien, laat hem gaan, ga verder met je eigen leven! En zorg dat jij je niet gedraagt als een slachtoffer (gewoon vrolijk verder gaan) zo komt hij vanzelf terug!

 20. Hallo,

  Ik heb 10 maand verkering gehad met de leukste en liefste jongen. maar de afgelopen tijd ging het al minder ik mocht van hem nog maar 1 keer in de week komen. het was minder gezellig. hij deed afstanderlijker hij wou niet meer over dingen praten alles hield hij voor zich zelf, ik denk nog vaak aan hem. maar hoe kan ik er voor zorgen dat ik hem terug krijg, of hem kan vergeten? Dit is echt heel moeilijk voor mij 4 jaar geleden ben ik me vriendje van toen kwijt geraakt, hij is overleden en naar die jongen kwam hij dan in mijn leven ik ging voor de volle 100 % voor hem.
  Hoe kan ik hier het beste mee om gaan?

 21. Hey Gerda,

  Dan denk ik dat er heel veel meiden jaloers op jou zijn!

  Het komt op mij over alsof hij zich opgesloten voelde, misschien omdat je veel aandacht opeiste?
  Probeer rustig te blijven en hem even (30 dagen) met rust te laten!

 22. Hoi,
  Ik heb twee jaar een hele leuke relatie gehad. Het is nu een maand uit en ik mis hem heel erg. Hij heeft het best plotseling uitgemaakt met de reden dat hij alleen verder wil.

  In het begin hebben we nog best veel contact gehad en alles wel goed uitgepraat. Hij heeft toen ook gezegd dat hij best opnieuw verliefd op mij kan worden, maar nu wilt hij alleen verder. Ik begrijp hem ook wel een beetje, want hij heeft vijf maanden een hele zware stage moeten lopen. Hierdoor heeft hij geen tijd voor zichzelf en geen tijd om leuke dingen te kunnen doen. Door de stage waren we ook een beetje uit elkaar gegroeid. Daar kwam nog bij dat ik niet lekker in mijn vel zat en dus ook niet altijd de vrolijkste was.

  Ik heb een week geleden gezegd dat ik voorlopig geen contact wil. Hij heeft toen gezegd dat hij dat zal respecteren, maar dat hij mij echt niet kwijt wilt in zijn leven. Hij wil heel graag dat we goede vrienden worden. Ik wil hem graag alle tijd geven, maar het liefste zie ik ons over een paar maanden weer bij elkaar komen. Vrienden klinkt leuk, maar voor mij gaat het niet werken.

  Nu heb ik over twee weken een verjaardag waar hij ook is. Hoe kan ik het beste doen tegen hem? Ik wil niet te afstandelijk doen, maar ook laten zien dat ik vrolijk ben.

  Alvast bedankt!

 23. Hoi Jay,

  Ik heb een paar maanden geleden je boek gekocht en gelezen, het is sinds begin januari uit met mijn vriend. Ik ben 18 en hij is 20 en nu, in april, mis ik hem echt nog steeds, maar ik kan het niet opbrengen om 30 dagen geen contact met hem te hebben.
  Hij heeft het uitgemaakt, maar hij zegt dat ie nog steeds wel heel veel van me houdt en dat hij me mist als we vakantie hebben, want we zitten bij elkaar op school en we zijn nog wel best intiem met elkaar zoenen enz.
  Ik snap het gewoon niet meer. Waarom wil hij dat intieme contact nog wel? Maar geen relatie? Terwijl hij wel veel van me houdt. Hij zegt dat we te veel van elkaar verschillen en dat ik hem claim(de). Dat laatste was misschien wel waar en dat heb ik ook toegegeven, maar wat kan ik nu het beste doen?
  Ik wil echt ontzettend graag dat het goed komt, want ik hou nog steeds ontzettend veel en dat zal ik ook blijven doen van hem en hij houdt ook van mij, het enige andere is dat hij aangeeft dat hij te weinig gevoel voor me heeft voor een relatie. maar hij zegt dat hij niks uitsluit en dat we tot nu toe altijd weer bij elkaar zijn gekomen en hij vindt me nog steeds ontzettend lief en hij wil me beschermen tegen mensen die misschien niet zo aardig zijn als dat ze lijken. Zijn dat woorden waar ik me aan vast mag houden? En is zijn intimiteit hetgeen wat mij hoop moet geven? Hetgeen om mij nog even rustig te houden tot ik te horen krijg dat het wel echt definitief voorbij is straks? Dat het toch niet meer goed komt? Ik ben blij met het intieme contact wat we nog hebben. We vertrouwen elkaar nog steeds en ik kan altijd bij hem terecht en hij bij mij. Hij is voor mij de Ware. En ja, ik kan dat op mijn 18e beslissen. Hij heeft 4 jaar achter me aangelopen en pas op 23 oktober 2010 heb ik besloten het samen met hem weer te proberen. (In 2006 hadden we een half jaar) en nu geeft hij dat allemaal zomaar op…Dat doet mij echt ontzettend pijn en hij heeft af en toe spijt van z’n beslissing, omdat het hem pijn doet me zo verdrietig te zien sinds het uit is enz.
  Zou het anders misschien bindingsangst zijn waar hij last van heeft? Ik weet het niet, maar wat het ook is, ik wil hele graag dat het weer officieel goed komt tussen ons en ik wil daar best wel wat voor doen. Alles desnoods. Als het maar weer goed komt. Ik ben de laatste maanden alleen nog maar verdrietig en ondanks alles is hij nog steeds de enige jongen die ik werkelijk vertrouw en liefheb.

  Hopelijk kun/wil je me advies geven Jay. Want ik vind het allemaal ontzettend moeilijk. Ik heb besloten, hoe moeilijk ook, dat ik hem deze 2 weken, tijdens de vakantie, niet ga bellen, maar ik weet dat hij mij wel zal bellen, omdat hij me toch erg mist en omdat hij dat aan me beloofd heeft.
  Ik vind het zo moeilijk allemaal en het maak me innerlijk kapot en door dit alles ben ik ook al zo’n 5 kilo afgevallen enz. Maar ik wil me niet laten kennen. Ik wil laten zien dat ik niet zomaar opgeef. En ik ben altijd eerlijk tegen hem. Ook over mijn gevoelens voor hem, nog steeds.

  Het spijt me dat het een beetje een onsamenhangend verhaal is geworden, hopelijk snap je me nog wel en heb je eventueel een advies voor me.

  Groetjes, Denise.

 24. Haha ik heb zojuist alles gedaan wat niet moet als ik dat zo lees, ik was heel erg van de controle enzo
  Nu is hij bij me weg omdat hij het niet aankan hij vind zichzelf te jong voor uberhaupt een relatie

  het is nu al 2 weken uit en heb af en toe nog contact met hem, gewoon over hoe et met em gaat en over mijn onzekerheid of het nog goedkomt…. ben echt hopeloos tegenover hem volgens mij..

  what can i do

  X chantal

 25. ik heb mijn ex al 4 jaar niet gesproken
  in deze 4 jaar droom ik nog altijd wekelijks en soms dagelijks over haar. ik heb al een aantal keren geprobeerd om contact met haar te krijgen, op email reageert ze wel dat het goed met haar gaat en wat ze tegenwoordig doet, maar een x iets samen drinken ziet ze niet zitten.. omdat er teveel is gebeurt, daar heeft ze ook gelijk in, er zijn in onze relatie veel nare dingen gebeurt. het is ook niet dat ik haar terug wil als vriendin, maar meer dat ze weer in me leven is.. ik denk dat ik haar nodig heb,en vraag me elke dag af, of ze wel eens aan me denkt….

  waarom droom ik in godsnaam zoveel over haar.
  ik word er soms echt gek van, diep in me hart denk ik dat ze de ware is.

  ze heeft nu al meer dan 3 jaar een andere vriend en woont ook al met hem samen,

  ik wil gewoon haar terug in me leven, ik heb alleen geen idee hoe!!

  tell me..

 26. ik ben jens, 20 jaar . Na 15 maanden mooie maanden liepen ons relatie op de klippen. Ik had het zelf niet zien aankomen, maar we hadden wel vaker ruzie. Nu 4 maanden later mis ik haar nog en besef ik dat ik haar nog even graag zie( ook al zie ik haar niet in het echt). In die 4 maanden zijn er dingen gezegd geweest die ik niet zo bedoelde.

  Ik had er spijt van alles wat ik heb gezegd. Maar ze zegt dat het te laat is voor haar. Dat ik haar leven verkloot heb zegt ze. Het doet wel pijn. Want ik doe er alles aan om met haar in contact te komen. Ik sms’te te vaak zei ze in die tijd dat ze met rust wil gelaten worden.Ze zei dat alles goed ging komen, ze wou gewoon wat tijd voor haarzelf

  Maar hebben we samen met vrienden eens naar bioscoop geweest. Ik dacht dat het ging goed komen maar het blijkt zo niet te zijn. ( 2 maanden uit )

  Toen heb ik alles gedaan om met haar eens te spreken maar het lukte niet. Haar bellen lukte niet want ze neemde niet op, als ik berichtje stuurde naar haar negeerde ze het berichtje. Haar aanspreken via facebook lukte wel mao ze zei niet veel. Ze zei veel laat me gerust. Maar het lukte moeilijk.

  Ik hoop nog altijd dat het goedkomt.
  Mijn beste vriend en haar beste vriendin zijn een koppel daarom staat we soms dicht bij elkaar maar zien we elkaar bijna nooit. Ik zou zo graag eens met graag praten maar voor haar hoefde het niet zei ze tegen me moeder.
  Nu weet ik het niet meer wat te doen.
  Ik sleep me dag voor dag en zie het soms niet meer zitten (leven).

  Wat kan ik doen ?

 27. Hey D,

  De reden dat je nog met haar in je hoofd zit is omdat je het nog niet hebt geaccepteerd, dit is erg moeilijk maar heel erg belangrijk om te doen als je over haar heen wilt komen en haar uiteindelijk weer terug in je leven wilt hebben!

  Stuur me even een mailtje dat praat wat makkelijker!

 28. He, wat een goed artikel. Ik kwam hier via Google Reken maar dat ik hier vaker kom.

 29. Hey iedereen.

  Na een relatie van bijna 10 maanden heeft m’n vriend het uitgemaakt met me. zijn reden was eerst dat ik precies een kindje was voor hem omdat ik in september een gewapende overval had daarna was zijn uitleg dat hij geen gevoelens meer had voor mij. elke keer als we elkaar tegenkomen doet hij anders de ene keer is hij ijskoud en afstandelijk de andere keer is hij zoals hij was toen we samen waren hij knuffelt me dan ook. Elke keer hoor ik weer andere dingen zo heeft hij deze week op nog geen uur tijd 4 verschillende dingen gezegd over dat het evt goed zou komen de ene keer was het echt definitief, de andere keer dacht hij dat het definitief is, dan nog een andere keer moest ik hem met rust laten en dan kon het misschien nog goed komen en dan nog een andere wist hij het niet. In april van dit jaar heeft zijn broer zelfmoord gepleegd en ik denk dat dit nu pas is beginnen doordringen en dat hij hierdoor in de knoop ligt met zichzelf. Ook tegen andere mensen zegt hij verschillende dingen of het nog goed zou komen of nie Ik word er helemaal gek van.

  Kan het nog goedkomen denkt u?

 30. Hoi marijn het is heftig wat je mee maakt niks voor niks een huisie gekocht samen en dan vervolgens maakt ze het uit met je.Ik hoor het veel de laaste tijd!.. je bent echt niet de enige je moet staan waar je recht op heb het is ook jou deel van het huis, Vrouwen vallen niet op liefe jongens wees duidelijk voor je zelf en weet wie je bent ga haar ook niet opzoeken wees niet te lief greets en groentjes sterkte!

 31. hey Evelyn je vriend heeft veel dingen meegemaakt om zo te lezen weet hij zelf niet echt wat hij wilt. wees geduldig met hem en respecteer hem. komt goed meis

Leave a Reply