“ik wil mijn ex terug”

Ik wil mijn ex terug, kan dat?

Bijna altijd is het antwoord op deze vraag: Ja!

De reden dat het antwoord “Ja!” is dat zal ik je zo uitleggen.

Op dit moment twijfel je misschien of jij terug bij je ex kunt komen, er is veel gebeurd en je hebt het gevoel dat je ex nooit meer interesse in je heeft.

Misschien heb je het zelf wel uitgemaakt en heb je daar spijt van, maar je denkt dat je ex te boos is om je terug te nemen.

Wellicht ben je vreemdgegaan en is je ex daarachter gekomen?

Je ex terug krijgen voelt op dit moment als iets dat heel moeilijk of zelfs niet te bereiken is.

En toch is je ex terug krijgen in veel gevallen wel mogelijk!

Ik wil mijn ex terug, wat kan ik doen om hem/haar terug te krijgen?

Ik hoor vaak van mensen (waarvan hun relatie net verbroken is) dat mijn tips/methodes heel erg tegen hun gevoel in gaan.

Ze hebben van vrienden en familie hele andere tips gekregen zoals:

Slechte Punten!

(Ik kan nog wel even doorgaan.. maar je begrijpt het punt)

Natuurlijk zijn deze tips heel goed bedoeld, iedereen heeft minimaal een keer in de situatie gezeten waar jij je nu in bevind maar helaas zijn dit allemaal tips die de situatie (heel eerlijk) alleen maar erger maken.

“Ik weet hoe jij je ex terug kunt krijgen en
JA ik ga jou helpen!”

 

Goede Punten!

De beste tip die ik je op dit moment kan geven is: Hou je zo goed mogelijk aan mijn methodes en technieken, dan heb jij je ex binnen 30 dagen terug!

Waarom mag ik 30 dagen niets laten horen en waarom werkt de Terug Bij Mijn Ex Methode zo goed?

De 30 dagen zijn meer bedoeld om een goede “mind-set” (instelling) te krijgen, en dit is een techniek die je NIET mag overslaan, gewoon
omdat het zo ontzettend goed werkt.

Jouw ex verwacht dat jij hem/haar vaak zult bellen, langs wilt komen om te praten en zijn/haar facebook pagina constant aan het checken bent. Dit is de “normale” gang van zaken, je ex heeft het uitgemaakt en dat had jij niet verwacht. Voor je ex zou het nu logisch zijn dat jij hem/haar niet met rust wil laten.

Dit noemen we in de relatiewereld “Duwen en Trekken”, mensen draaien constant om elkaar heen. (Voorbeeld) Heb je wel eens gemerkt dat wanneer je veel aandacht aan iemand geeft en diegene naar je toe probeert te trekken dat diegene zich dan van je af duwt (misschien heb jij wel eens iemand van je af geduwd omdat diegene zoveel aandacht vroeg?).

Het punt is, we verliezen onze interesse in iets dat TE makkelijk te krijgen is, het grappige is dat dit niet alleen bij mensen is (Zelfs katten hebben dit :P).

Het slechtste dat je op dit moment kunt doen is je ex een overload aan aandacht bezorgen, dit staat needy, wanhopig en het is niet aantrekkelijk!

Doe je precies het omgekeerde (wat je ex dus niet verwacht) dan zal er een schakelaar in je ex omslaan:

“Waarom neemt hij/ze geen contact meer op?”
“Zou hij/ze al een ander hebben?”
“We zouden toch vrienden blijven?”
“Misschien denkt hij/ze niet eens meer aan me?”
“Ik denk wel aan haar, heb ik dan wel de juiste keuze gemaakt?

En je wilt JUIST dat je ex zichzelf die vraag stelt!

Vanaf dat punt kan het heel snel gaan!

Weet jij niet hoe jij je ex terug kunt krijgen, probeer mijn boek dan nu 60 dagen uit! Wanneer je nu besteld krijg je 60 dagen garantie, werken mijn methodes niet in jouw situatie dan stuur je me binnen 60 dagen een mailtje naar jay@terugbijmijnex.nl en dan zorg ik er direct voor dat jij je geld terugkrijgt!

=> Klik hier om mijn boek 60 dagen uit te proberen!

8 Responses to ““ik wil mijn ex terug””

 1. hallo.

  3 maanden geleden is mijn relatie na 2 jaar uit gegaan. dit had met financiele dingen te maken. hij heeft het uitgemaakt. Ik heb hem in het begin verschrikkelijk lastig te vallen door te bellen en te whatsappen. Hij negeerde mij dan ook, heeft mij geblokkeerd op facebook. En als hij wat zei dan was dit vrij bot. en heel soms was het aardig (als het over de zijn bedrijf ging). Nu denk ik dat dit een verwerking van hem is. Hij heeft het er namelijk moeilijk mee gehad. Hij liep huilend weg toen hij het uit maakte. Ik heb op dit moment sinds 11 december geen contact gezocht maar dit valt mij verschrikkelijk zwaar! ik wil hem verschrikkelijk graag terug en wil tonen dat ik veranderd ben (wat ook zo is). Ik probeer leuke dingen te doen maar en dan is het ook leuk maar zodra ik thuis kom val ik weer in die somberheid. Ik ben bang dat hij geen contact zelf gaat zoeken. Wat moet ik in hemelsnaam doen? Wil hem zo graag vragen hoe het gaat maar volgens mij is het nog te vroeg

 2. Hij heeft zeker nog gevoel voor je, dit is een goed teken want het betekend dat mijn methodes veel effect op hem zullen hebben!

  Ik raad je aan om je er 100% aan te houden!

 3. Mijn relatie is sinds 2 december uit, hij heeft een ander.
  Ik heb hem ook ontzettend veel berichten gestuurd waar hij ook steeds op reageerde, sinds 2 dagen reageert hij niet meer op mijn berichten en ik heb besloten hem even niks meer te sturen.
  Zou dat echt helpen?

 4. Hoi hoi,

  Ik heb het zelf uitgemaakt en dat is inmiddels al (langer dan) een maand geleden. We hebben geen contact gehad en dat heb ik ook bewust niet gedaan. Graag wilde ik me even op mezelf richten en mijn leven weer even op een rijtje te krijgen, om het zo maar even te zeggen.
  Nu dus de maar:
  Ik mis hem ontzettend, zou hem heel graag nog eens willen zien. Wat moet ik nou doen?

  groetjes

 5. Hey Es,

  Je situatie lijkt een beetje op die van mij van vroeger, stuur me even een mail naar jay@terugbijmijnex.nl dan kan ik je verder helpen!

 6. Hoi Jay,

  What to do? Vorig jaar ging onze relatie uit, Beetje geprobeerd ‘vrienden’ te zijn, ex was erg dubbel in haar doen en laten. Toen minsten 6 maanden geen privecontact omdat ik het niet trok. Ex ‘brak’ qua gevoel in december en voelde zich buiten gesloten.. Sinds januari van dit jaar weer wat meer prive afgesproken en ineens in april van dit jaar gaf ze aan dat ik niets moest verwachten (geen idee waarom ze dat zei, ik deed juist erg cool en onafhankelijk). Ze was geirriteerd en zei dat onze relatie een drama was en noemde ze wat “slechte” eigenschappen op van mij.
  Ik deed erg begrijpend en liet haar netjes uitpraten.. Ze gaf zelfs aan misschien te willen daten met anderen..Nu de lucht geklaard is zeg maar, belt ze mij uit haar zelf op en nodigt mij uit, trekken we eigenlijk weer meer naar elkaar toe. Waarom blijft ze toch om mij heen hangen, aangezien zelfs vriendschap voor ons niet werkt? Zoals je boek zegt “timing”? Eerst vrienden zijn? Maar dat wil ik niet (ik wil haar terug).
  Wat moet ik doen Jay??

  Groetjes S.

 7. Hey Jay,

  Kan je me ook helpen als ik je her volgende vertel:

  Nu ongeveer 1 jaar geleden ging het uit tussen mij en mijn ex waar ik 1,5jaar mee samen ben geweest, ik heb het toen zelf uitgemaakt omdat ik twijfelde of ik wel goed genoeg voor haar was… (Ik weet nu dat dat echt nergens op sloeg)
  Nu heb ik haar eerst een half jaar niet gesproken en heeft ze in de tussentijd een relatie gehad die ondertussen weer uit is. Maar sinds haar relatie uit is spreek ik haar weer vaker en zie haar weer vaker, en ik begin haar weer oprecht leuk te vinden, ondanks dat we allebij aardig wat zijn veranderd.

  Nu dus de vraag: wat doe ik, vertel ik het haar of moet ik maar hopen dat het ooit uit zichzelf gebeurd? Ik weet het niet meer.

  Gr. 3Du

 8. beste jay

  ik heb een relatie gehad van 8jaar & half, 3 weken voor onze trouw heeft hij onze relatie beĆ«indigd , omdat hij eigenlijk niet weet wat hij wil in zijn leven en er ook gevoelens waren naar zijn collega toe, nu 5 maanden later zie ik hem nog altijd heel graag en zou hem toch nog terugwillen, hadden ook al een huis samen gekocht enzo , heb hem ondertussen uit betaald. Ik stuur na 5 maanden nu berichtjes dat ik het graag nog eens zou proberen, maar hij houdt helaas de boot af, echt gelukkig is hij toch niet denk ik , hij woont voorlopig alleen om te weten wat hij wilt in zijn leven, maar ik moest het gedacht dat we nog een koppel worden uit mijn hoofd zetten, eigenlijk wil ik dit niet, ik was zo gelukkig met hem…we hadden ook nooit ruzie, hij is wel een redelijk gesloten persoon en heeft nooit echt een eigen mening gehad, jammer eigenlijk, anders kon onze breuk mss vermeden zijn…
  leen

Leave a Reply